Hírlevélre jelentkezem:


Leiratkozás:

facebook

Valami új a YAMAHA háza táján! (Meghívó)

0000-00-00

Sziasztok!

 

  Régóta hallani már,  hogy  "valami készül  a YAMAHA háza táján" -    és ez valóban így is van.  A gyári mérnöki csapat valami egészen újjal lepte meg a piacot, melynek a neve,

                                    MT-09 !

  

Mikor megláttuk élőben,  hát egyből "lejött", hogy itt tényleg valami brutál új dologról lehet szó  -  szóval nem annyira az MT-01 és MT-03- szerű motorra  kell gondolnotok. 

Sejtéseink igazolódni látszottak,  mikor Peti  egészen átszellemülten jött vissza a hivatalos dealeri Yamaha Tesztnapról.  Miközben az élménybeszámolóját hallgattam, azon gondolkoztam, hogyan is tudnám átadni  mindezt hitelesen egy hírlevélben, aztán egyszercsak  "leesett" :   Hát pont így,  ezekkel a szavakkal ahogy most Peti mondja. 

Így némi cselhez folyamodva, így szóltam:

- Jaj, ne haragudj, nem tudtam figyelni. Kezd már újra kérlek!  -  és közben titokban bekapcsoltam a telefonom hangrögzítőjét. 

Az alábbiakban  minden változtatás nélkül Ti is részesei lehettek  Peti  izgalmas beszámolójának   -   természetesen az Ő  hozzájárulásával: 

                                 " Na tehát felmentünk a Kakucs Ringre, és...    Tovább...

  

 Ha Te is szeretnéd élőben megnézni a YAMAHA újdonságát, akkor szeretettel várunk 2013. november 14-én este 6 órára a szalonunkba!

  -  ahol ünnepélyes keretek között mutatjuk be ezt a nem mindennapi modellt! 

Mondhatnám még azt is, hogy:  "Az első 50 érkezőt ajándékkal lepjük meg!",  de ez már amolyan ócska dumának tűnne  -  de azért ígérem, hogy kitatlálunk valamit. :))

 

Üdvözlettel: 

Máthé Tamás  és Munkatársai 

Yamaha Máthé Debrecen 

 Sámsoni út 104 sz. Tel: (52) 532-555