Keresés a termékekben:


Hírlevélre jelentkezem:


Leiratkozás:

facebook

Soha nem álltak közel hozzám... - Film ajánló

0000-00-00

 

Sziasztok!

 

    Engem soha nem a chopper/cruiser motorok fogtak meg a legjobbam  -  talán azért mert fiatalon a Pannonia P20-okon szocializálódtam... :)  Így a Harley "filing" sem sodort el, bár mindig tiszteletet parancsolt bennem a tradíció és a brand.

Azonban a nemrégen vetített "Harley és a Davidson fiúk"  fílm után sok minden megváltozott bennem. 

A korhű film visszarepített a motorozás igazi hőskorszakába, mikor néhány lelkes fiatal egy fészerből indít útjára egy világmárkát. 

 

A nagyszerű, dokumentum értékű rendezés lebilincselően szövi az események fonalát - és még arra is volt gondjuk, hogy a szereplők kinézete, és karaktere is hasonlítson az általuk megformáltakra.  

 

 

A film alatt magam is velük "éltem" és izgultam, miközben  felelevenedett a fiatalságom, mikor mi is magunk "reszeltük" a motorjainkat a fészerben, garázsban, - kinek hol volt lehetősége - és reménykedtünk egy-egy összeszerelés után, hogy: "Na! Most biztos jobban fog menni !" . 

Ahogy írtam, egészen másképpen nézek mostantól a Harley-re, mert már nem csak egy "motorbiciklit" látok bennük, hanem a mögöttes hihetetlen küzdelmet, és lelkesedést is, ami a márkát méltán tette világhírűvé.

 

Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom a filmet, amiről egy kis bemutatót itt láthattok.

 

 

Üdvözlettel: 

Máthé Tamás