Hírlevélre jelentkezem:


Leiratkozás:

facebook

Te is fázol már a motoron?

2017-11-18

Téli kiegészítők

 

 

Van egy olyan motoros réteg aki hobbiból vagy kényszerűségből, vagy e kettő kombinációjából télen sem  teszi le a motort, ha csak az útviszonyok azt teljesen el nem lehetetlenítik.

 

Számukra van néhány ötletünk, hogy elviselhetőbb legyen a hideg:

 

 Ilyen például a Sixgear kézzsák, illetve lábtakaró.

 

 

 

Ezek kialakításuknál fogva elég univerzális termékek, de leginkább robogókhoz illeszkednek.

 

 

 

Ellenben a fűthető markolat (ami alig egy pár kesztyű áráért már megkapható) már nem csak a robogósok életét könnyíti meg hűvös időben, hanem szinte bármelyik motorkerékpárra felszerelhető.

 

 

 

És ha markolatfűtést egy kézzsákkal is kombináljuk, már nem csak hogy elviselhető, de komfortos is lesz a motorozás a hűvösebb időben.

 

 

 

 

A komfort szempontjából nyílván alap a jó meleg thermobéléssel felszerelt cordura motoros nadrág, és dzseki, de nem biztos, hogy ennyire kézenfekvő a sisak alá a maszk.

Maszkokból is igen széles a választék nálunk.

Ebben az időszakban kiemelnénk közülük a Sixgear Balance-t, melynek előnye a szélálló (Windstopper) elülső része, mely a mellkasig leér, így megakadályozza a sisak, és a kabát közötti résen a metsző hideg szél bejutását.

 

A fenti termékeket a következő linkekre kattintva tudjátok megnézni:

 - Sixgear kézzsák

 - Sixgear lábtakaró

 - fűthető markolat

 - Sixgear Balance

 

Amennyiben még szeretnél motorozni, és nem szeretnél úgy járni, mint a fenti képen szereplő fiatalember, keress minket tanácsokért, ötletekért, meleg holmikért.

 

Motoros üdvözlettel: Konyári Péter és Máthé Motor Csapata